Tuindershof fase 3

14 nov 2023

Tuindershof fase 3

Dorps wonen in Pijnacker

In Tuindershof staat onbekommerd wonen centraal. Daarom is onze kernbelofte aan toekomstige bewoners: 'Samen je eigen stekje waar alles groeit en bloeit en iedereen zijn eigen huisje-boompje-tuintje-straatje heeft'. In fase 3 zetten wij onze kernbelofte voort en maken dit zichtbaar: een woonwijk met een groene inrichting en dorpse woonstraatjes van hoge kwaliteit. Diverse wandel- en fietsroutes sluiten aan op het historische lint Overgauw. In Tuindershof fase 3 woon je in een groene, duurzame en karakteristieke woonwijk.

Fase 3 Woonstraatjes en hoven

Fase 3 is een vervolg op eerdere fasen in Tuindershof. Aan de zuidwest zijde van de Tuindersweg zal fase 3 gerealiseerd worden. De wijk kenmerkt zich door smalle intieme woonstraatjes, watergangen en hoven. Langs de watergangen staan woningen in een kenmerkende Pijnackerse architectuur. Veelzijdige woningen met afwisselende gevels in kleur en materialen. De woningen hebben overwegend zadeldaken en mansardekappen. De architectuur van Tuindershof straalt ambachtelijkheid uit, in een afwisselend beeld, fris en vriendelijk. In de derde fase worden grondgebonden en gestapelde woningen ontwikkeld en gerealiseerd in verschillende woningtypen.

Klik hier om weer terug te keren naar de hoofdpagina Tuindershof.

Projectgegevens

1

Integrale gebieds­ontwikkeling

Duurzaam en toekomst­bestendig

Authentieke leef- en woon­omgeving

Gezondheid en welzijn

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram