Ondertekening anterieure overeenkomst Het Oosterland

5 jun 2023

Ondertekening anterieure overeenkomst Het Oosterland

Op 1 juni heeft Kavel Vastgoed met de gemeente De Ronde Venen de anterieure overeenkomst voor Het Oosterland ondertekend. Met deze ondertekening is een belangrijke stap gezet voor de realisatie van een nieuwe woonwijk aan de rand van Mijdrecht met maar liefst 795 tot 830 woningen, waarvan minimaal 55% betaalbare huur/koop woningen. Wethouder Huib Zevenhuizen (woningbouw) en Jacco Nieuwstraten van Kavel Vastgoed hebben met deze ondertekening ook de start van een mooie en succesvolle samenwerking ingeluid.

Het Oosterland

Het Oosterland is een gebiedsontwikkeling in Mijdrecht waarbij het glastuinbouwgebied getransformeerd wordt naar een woonwijk. Het wordt een woonwijk voor jong en oud. Bij de ontwikkeling van de woningen wordt er gestreefd naar een gevarieerd woonaanbod dat aansluit bij de levensfasen en woonvoorkeuren van deze doelgroepen. Het bijzondere aan deze wijk is dat deze waterrijk en heel groen is opgezet.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram