Eerste steen gelegd in Tuindershof

11 apr 2023

Eerste steen gelegd in Tuindershof

De bouw van de volgende fase Tuindershof is een feit. Onder toeziend oog van wethouder Van Kuppeveld is de eerste steen gelegd als markering van deze bijzondere fase. Een bijzondere fase omdat naast de 18 koopwoningen ook de start gevierd is van de bouw van 38 huurwoningen van Rondom Wonen. In Tuindershof is ruimte voor een mooie mix aan woningtypen voor gezinnen, singles en stellen. De koop- en huurwoningen zijn energiezuinig, voorzien van rijkheid in architectuur, in een mooie groene leefomgeving. De woningen zijn ontworpen door Van Manen en worden gebouwd door bouwbedrijf Waal.

Tuindershof komt tot leven door de samenwerking tussen de Gemeente Pijnacker-Nootdorp, woningcorporatie Rondom Wonen en ontwikkelaars BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, Kavel Vastgoed en Waaijer Projectrealisatie. Deze ontwikkelaars werken samen onder de naam Ontwikkelingscombinatie Tuindershof.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram