Vacature junior projectontwikkelaar

22 apr 2021

Vacature junior projectontwikkelaar

Wij, Kavel Vastgoed, zijn een dynamische, regionale gebieds- en projectontwikkelaar in Rijswijk. Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team met een (junior) projectontwikkelaar.

Wat ga je doen?

In deze functie werk je samen met een ontwikkelingsmanager en/of projectontwikkelaar aan de ontwikkeling van gebiedsontwikkelingen, en ook in binnenstedelijke projecten. Je werkt in de breedste zin aan (gebieds)ontwikkelingen. Onze ontwikkelportefeuille bestaat uit zowel woningbouw- als commercieel vastgoedontwikkelingen (detailhandel en supermarkten). Alle gebieds- en vastgoedontwikkelingen worden door Kavel Vastgoed voor eigen rekening en risico geïnitieerd.

De werkzaamheden variëren sterk, het is afhankelijk van het project en het moment in het ontwikkelingsproces. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van duurzame en aantrekkelijke leefomgevingen door het initiëren en begeleiden van stedenbouwkundige ontwerpen, ontwerpen toetsen aan bestemmingsplannen, coördineren van het ontwerpproces, opstellen en bewaken van PVE’s, planningen en haalbaarheidsanalyses, laten vervaardigen van verkoopstukken en het aantrekken en contracteren van aannemers en adviseurs.

Wie ben je?

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een afgeronde bouwkundige, bouwtechnische bedrijfskunde- of vastgoedkundige opleiding op HBO- of academisch niveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, opgedaan bij een ontwikkelaar of als adviseur.
 • Je hebt actuele kennis van geldende procedures en regelgeving inzake bouwprocessen.
 • Je hebt gedegen bouwtechnische kennis en sterk analytische vaardigheden.
 • Je bent creatief, commercieel gedreven, resultaatsgericht en ondernemend.
 • Daarnaast ben je verbindend, samenwerkingsgericht en communicatief vaardig.

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleine flexibele en informele organisatie waar je volop de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Kavel Vastgoed heeft de mogelijkheid om snel en flexibel te anticiperen op marktontwikkelingen. Wij kunnen de mogelijkheden en onmogelijkheden van een locatie overzien en deze slagvaardig en voor eigen rekening en risico ontwikkelen.

Wij ontwikkelen vastgoed van begin tot einde. Van initiatieffase tot aan de oplevering van het vastgoed. Je kan een bijdrage leveren aan verschillende complexe projecten. Van grote gebiedsontwikkelingen tot complexe binnenstedelijke (transformatie)projecten. Binnen Kavel Vastgoed werken wij dagelijks aan het vormgeven van duurzame leef- en woonomgevingen.
Vanwege de uitbreiding van onze portefeuille zoeken wij een junior projectontwikkelaar die van aanpakken houdt, kansen pakt en bij ons het vak wil leren en in de praktijk wil brengen!

Wat bieden wij?

 • Uitdagende functie met ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;
 • Inspirerende projecten, prettige werksfeer en leuke collega’s;
 • Standplaats is Rijswijk;
 • Full-time dienstverband met een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en goede aanvullende arbeidsvoorwaarden;
 • 28 vakantiedagen.

Interesse?

Solliciteren kan via info@kavelvastgoed.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram