Tuindershof - een nieuwe fase in verkoop

27 okt 2023

Tuindershof - een nieuwe fase in verkoop

Op 25 oktober is gestart met de verkoop van de eerste 35 woningen in fase 3a1; de jongste ontwikkeling binnen Tuindershof. In 24 uur is op alle woningen ingeschreven. Dat geeft maar aan hoe gewild dit project is. Wonen in een rustige, groene omgeving voorzien van alle belangrijke voorzieningen op loop- of fietsafstand.

Dorpse sfeer in een modern jasje

Een kleinschalige, gezellige wijk, met aandacht voor kinderen, recreëren in het groen en klimaatbestendig ingericht. Elk huis heeft zijn eigen uitstraling door te variëren met verschillende materialen en het toepassen van functionele fraaie decoratieve elementen. Dit maakt dat Tuindershof een sfeervolle uitstraling heeft waar menigeen zich meteen thuis voelt.

Klaar voor de toekomst

De woningen zijn energiezuinig en warmte wordt duurzaam opgewekt. Maar ook buitenshuis wordt aandacht besteed aan het klimaat. Zo werkt de Meander als natuurlijk bassin bij hevige regenval of droogte. In combinatie met wadi's op diverse plekken in de wijk blijft de waterhuishouding goed op peil. Dit maakt dat Tuindershof nu én in de toekomst een fijne plek is om te wonen.

Save The Date: Start verkoop event op dinsdag 31 oktober tussen 18:30 en 20:00 uur in de Huiskamer van de wijk in Pijnacker gevestigd op de Floralaan 102 in Pijnacker. 

Voor meer informatie zie: https://www.nieuwbouw-tuindershof.nl/

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram