Tuindershof De Erven beleeft succesvolle start verkoop

13 jul 2023

Tuindershof De Erven beleeft succesvolle start verkoop

Exclusief en duurzaam

Het project Tuindershof De Erven is een exclusief en duurzaam woonproject met prachtige nieuwbouwwoningen in een groene omgeving. Zaterdag 3 juni trok een groot aantal ge√Įnteresseerden naar de bouwplaats om alvast een kijkje te nemen bij dit nieuwe project. Deze open dag bood bezoekers de gelegenheid om het project van dichtbij te bekijken. Men kreeg een goede indruk van hoe het leven eruit gaat zien in de nieuwe wijk.

Virtuele belevenis

Er was veel te zien en te doen op de open dag. Zo konden de bezoekers een rondleiding krijgen en een vergelijkbare woning in aanbouw bekijken. Ook kon men zich laten informeren door de aannemer en de makelaars. Een van de hoogtepunten van de dag was de Virtual Reality-bril waarmee bezoekers de wijk in VR konden beleven. Zo kreeg men meteen een hele goede indruk hoe het is om op de mooiste plek van Tuindershof - midden in het groen - aan een van de gezellige Hofjes of met een tuin aan het water te wonen.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram