Start verkoop via livestream

30 nov 2020

Start verkoop via livestream

Op donderdag 26 november is de verkoop gestart van nieuwe woningen in de Gouden Harp! Een bijzondere start verkoop: het was namelijk de allereerste digitale start verkoop van de Gouden Buurten. 190 huishoudens waren van de partij met een levendige conversatie op de chat. De reacties van de belangstellenden waren enthousiast. Zo ontdekken wij, door de situatie gedwongen, eigenlijk een prima werkwijze om zoveel belangstellenden in een uur volledig te informeren.

Aanbod

Het nieuwe aanbod in de Gouden Harp betreft 2 royale villa’s, 18 imposante twee-onder-een-kapwoningen en 9 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. De woningen liggen veelal aan charmante groene straatjes met veel bomen. Een aantal woningen ligt aan een singel of aan een groen plantsoen. Het aanbod bestaat uit wel 14 verschillende woningtypes. De afwisseling in de types, het ontwerp en in het materiaalgebruik voor de gevels geeft de buurt een rijke en diverse uitstraling.

Gouden Buurten is een samenwerking van Kavel Vastgoed en Amvest.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram