Plan De Lusthof – Schagen

20 apr 2021

Plan De Lusthof – Schagen

Op de plek waar nu nog basisschool De Ark staat, hebben wij ons plan De Lusthof ingediend bij de gemeente Schagen. Een uitbreiding van het naastgelegen Piet Mondriaanpark waar wij een aantal appartementengebouwen los in het groen voor ogen hebben. Hier kunnen niet alleen bewoners en omwonenden heerlijk recreëren, wandelen en picknicken, maar ook de inwoners van Schagen krijgen er een prachtig nieuw park bij. Het wordt een gevarieerde groene plek met verschillende soorten bomen en planten. Dus ook voor de vogels en insecten van Schagen een nieuw thuis. Wij zijn ontzettend trots dat de gemeente Schagen ons plan voor de Lusthof geselecteerd heeft als 1 van de 2 beste plannen.

De komende weken wordt het plan via het participatieplatform https://samen.schagen.nl/nl-NL/ aan de inwoners van de gemeente Schagen voorgelegd.

Wij werken samen met een enthousiast en gedreven team bestaande uit: Joep Mollink van PPHP en Philomene van der Vliet van BOOM Landscape.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram