Onze stagiaire Mina Yildiz is afgestudeerd!

7 jul 2022

Onze stagiaire Mina Yildiz is afgestudeerd!

Met trots kunnen wij mededelen dat onze stagiaire Mina Yildiz vorige week is afgestudeerd voor haar opleiding Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool. Afgelopen semester heeft Mina in het kader van haar afstudeeropdracht onderzoek gedaan naar de mogelijke wijze waarop wij als Kavel Vastgoed de gebiedsontwikkeling Gouden Singel te Berkel en Rodenrijs energieneutraal zouden kunnen genereren.

In de woonwijk Gouden Singel zullen 72 woningen komen, waarvan 29 rijtjes, 36 twee-onder-een-kapwoningen en 7 vrijstaande villa’s.

In eerste instantie heeft Mina onderzoek gedaan op private terrein waarbij de conclusie is getrokken dat met het huidig ontwerp de energieneutraliteit niet te realiseren is. Vervolgens heeft zij onderzoek gedaan naar de mogelijkheden op openbaar terrein, waarbij zij verschillende technieken en maatregelen met elkaar heeft vergeleken. Deze technieken heeft zij uiteindelijk toegepast op woon-en wijkniveau om te beoordelen welke het meest geschikt is.

Wij wensen Mina veel succes toe voor in de toekomst!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram