Eerste woningen in Gouden Singel uit de steigers

20 mrt 2024

Eerste woningen in Gouden Singel uit de steigers

Fase 1 van de Gouden Singel in De Gouden Buurten in Berkel en Rodenrijs is volop in uitvoering.  In bouwstroom 1 (72 woningen) komen de eerste woningen inmiddels uit de steigers, terwijl van de laatste woningen de casco’s geplaatst zijn. Een fraai gezicht om de verschillende disciplines – casco’s plaatsen, kappen leggen, metselen en binnen afwerken – in een treintje te zien plaatsvinden. Ondertussen zijn de heipalen in bouwstroom 2A (35 woningen) inmiddels geslagen en worden in bouwstroom 2B (24 woningen) de bodemlussen voor het duurzame warmtepompsysteem aangebracht. Met de recente succesvolle start verkoop van bouwstroom 2C (23 woningen) is Fase 1 met 154 woningen bijna helemaal verkocht.

Gouden Buurten is een langdurige integrale gebiedsontwikkeling van Amvest en Kavel Vastgoed waar wij de gebiedsregisseurs zijn voor de ontwikkeling van de woningen en de totale openbare ruimte.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram