Eerste schetsen nieuwe woningtypes van de Gouden Singel beschikbaar!

3 dec 2021

Eerste schetsen nieuwe woningtypes van de Gouden Singel beschikbaar!

Inmiddels zijn we druk bezig met de ontwikkeling van de eerste fase van de Gouden Singel. Verschillende architecten werken momenteel aan een aantal extra nieuwe woningtypes die in het toekomstige aanbod voorkomen. In de bijgevoegde afbeelding delen we één van de eerste schetsen van Daniël Martina van Schippers Architecten. Al vanaf dag één ontwerpt Schippers Architecten de woningen voor de Gouden Buurten. Ook Van Manen Architecten is volop aan de slag om een serie extra nieuwe woningtypes vorm te geven. Deze nieuwe woningtype-familie bestaat uit verschillende rijwoningen en een tweetal twee-onder-een-kapwoningen. Qua bouwstijl sluiten ze aan bij de kenmerkende Hollandse bouwstijl uit de jaren ’30 die zo karakteristiek is voor de Gouden Buurten, maar wél met een geheel eigen handtekening. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de nieuwe gevelcomposities, het gebruik van erkers, de toepassing van zadeldaken en de contrasten door zogenoemde accentstenen.

Fase 1

Het eerste aanbod in dit nieuwe deelplan betreft 72 woningen waarvan 7 imposante vrijstaande woningen, 36 royale twee-onder-een-kapwoningen en 29 eengezinswoningen met een rijke uitstraling. Bijzonder voor deze nieuwe woningen is dat er nieuwe kleuren steen en dakpannen worden uitgezocht. In de Gouden Singel wordt de dorpse charme gecombineerd met rijke architectuur en de aanwezigheid van veel groen en water. De woningen liggen aan prachtige singels, soms met een ruime tuin aan het water. Andere woningen bevinden zich in charmante dorpse straatjes met veel groen en een ontspannen sfeer. Wonen in de Gouden Singel is wonen met een gouden randje!

Verwachte start verkoop

Naar verwachting start de verkoop eind februari 2022. De komende tijd zullen we steeds meer informatie delen over het toekomstige aanbod. Houd daarom onze website www.goudenbuurten.nl en socials goed in de gaten!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram