‘The past is your lesson. The present is your gift. The future is your motivation’

“Bij Kavel Vastgoed spannen wij ons samen in voor een gezamenlijk resultaat en doel. Om een optimaal resultaat te behalen, benutten we elkaars kennis en competenties. Ook ruimte voor humor vind ik erg belangrijk in een samenwerking. Mijn toegevoegde waarde bij Kavel Vastgoed is dat ik voor mijn klanten hun toekomstige buurt zo wil inrichten dat zij zich daar thuis voelen. In hun woning en in hun omgeving. Dit hele pallet moet afgestemd zijn op de behoeften en beleving van de klant. Van plantje tot gevelsteen. Van binnen naar buiten. Ik streef dus naar het creëren van een mooi, warme ‘thuis’ voor onze klanten. Ik hoop ze hierbij dicht bij hun droomomgeving te brengen.”

‘Wie zijn eigen weg gaat, kan door niemand worden ingehaald.’

“Het mooie van ons vak is dat je per project samenwerkt met verschillende mensen, organisaties en disciplines. Altijd met als doel om iets moois en blijvends toe te voegen aan de gebouwde omgeving. Elk vraagstuk heeft ook zijn eigen uitdagingen, doordat ieder project in een andere omgeving wordt gerealiseerd. Uiteindelijk is het heel gaaf en geeft het voldoening om als projectteam de diverse mijlpalen te behalen: het winnen van de tender, de start van de verkoop, de start van de bouw en de oplevering. De meeste toegevoegde waarde lever ik in mijn werk aan de toekomstige bewoners van een project. Of het nu huurders of kopers zijn, uiteindelijk probeer ik als ontwikkelaar voor hen een fijne leefomgeving te realiseren, waarin zij met veel plezier wonen.”

‘Geniet van alle mooie dingen die je krijgt’

“Positiviteit. Dat klinkt door in mijn levensmotto ‘Geniet van alle mooie dingen die je krijgt’. Positiviteit, betrokkenheid en een flinke dosis inzet breng ik graag in in iedere samenwerking. Dan is het altijd prettig als je weet wat je aan elkaar hebt. Mijn toegevoegde waarde bij Kavel Vastgoed is denken vanuit de eindgebruiker en vervolgens daaruit handelen. Wat is prettig in het gebruik van de woning en in de omgeving van de woning? Om daarop een antwoord te krijgen, moet je je in kunnen leven in de gebruiker. Hoe beter dat lukt hoe mooier ons werk is.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram