‘Met creativiteit creëer je de beste oplossingen’

“We werken in leuke projectteams om mooie en gezonde plekken voor mensen te creëren, die dan met plezier kunnen wonen, werken en verblijven. Door samen te werken in een plezierige sfeer met humor, creativiteit en een nuchtere blik kom je tot mooie resultaten. Het leuke aan ons werk is dat het eindresultaat echt iets aanraakbaars is. Je kan uiteindelijk door het groen in de gerealiseerde woonwijk of door de woningen lopen of een biertje drinken op het terras van het opgeleverde restaurant. ”

‘Waar een wil is, is een weg’

“Ik werk het liefst met passie en plezier samen aan gemeenschappelijke doelen en ambities in de gebiedsontwikkeling. Daarbij ligt mijn focus bij Kavel Vastgoed op professioneel opdrachtgeverschap. Ik sta voor ontwikkel- en realisatiekracht. Samen met collega’s en partners werk ik aan concepten, haalbare businesscases, ontwikkelstrategieën en verbeeldingen. Ik verbind belangen en partijen. Vanaf de initiatieffase tot en met de realisatiefase ben ik direct betrokken bij het ontwikkelproces en geef ik leiding aan de interne en externe organisatie.”

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram