Bouw centrumplan Poortugaal

27 jul 2020

Bouw centrumplan Poortugaal

Albrandswaard, 27 juli 2020 – Deze maand is de bouw gestart van het centrumplan in Poortugaal. Het project Emmastaete is de uitwerking van een gewonnen prijsvraag van de gemeente Albrandswaard. Het ontwerp is gemaakt door KOW architecten uit Den Haag in samenwerking met Zonneveld Ingenieurs en Visietech installatieadvies. Voor de bouw is Van Mierlo Bouwprojecten B.V. uit Maasdijk verantwoordelijk.

Het programma van deze inbreidingslocatie bestaat uit 26 luxe energiezuinige koopappartementen, die alle 26 zijn verkocht. Er komt ook een commerciële plint met een horecagelegenheid, waarvan nog enkele units, via Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, te huur zijn. Daarnaast realiseren wij een gezondheidscentrum, met huisartsenpost, fysiotherapie en een apotheek. Achter het complex komen op maaiveld voldoende parkeerplaatsen.

De bouw is gestart met het grondwerk, na de bouwvak wordt er gestart met de fundering. Oplevering verwachten wij medio 2021.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram